COP de ROCK MUSICAL DAGOLL DAGOM TEATRE VICTORIA RITME DANSA TEN PRODUCTIONS










Ara sona: Camins.

EQUIP ARTÍSTIC




Joan Lluís Bozzo

Guió i direcció


La trajectòria professional d’en Joan Lluís Bozzo va associada a la companyia Dagoll Dagom encara que també ha dirigit altres espectacles fora de la companyia com “Sin palabras” de Pepe Rubianes,”Estrips”,”El retaule del flautista” i “Maror” per al Centre Dramàtic de la Generalitat, i les òperes “Don Pasquale de Donizetti”, “L’Any de Gràcia”, de A. Sardà i “Rigoletto” de Giuseppe Verdi. Ja des de molt jove es va interessar pel teatre i als 17 anys ja va començar a dirigir els seus propis espectacles. L’any 1973 s’incorpora al món professional amb la companyia de Pau Garsaball fent d’ajudant de direcció a l’obra “Berenàveu a les fosques” de J. M. Benet i Jornet.
Uns anys després va obtenir un gran èxit de públic al dirigir “Les Troianes d’Eurípides-Sartre” amb un grup semi-professional que ell mateix va formar a la Universitat. Després va treballar com a actor en diversos muntatges teatrals i també a la televisió. Als inicis de l’any 1978 s’incorpora a Dagoll Dagom, on va participar com a actor i membre de l’equip a “Antaviana”, “Nit de Sant Joan” i “Glups!” Posteriorment es va encarregar de la direcció dels espectacles de la companyia: “El Mikado”, “Mar i cel”, “Flor de nit”, “T’odio, amor meu”, “Pigmalió”, “Els pirates”, “Cacao”, “Poe”, “La Perritxola”, les reposicions de “Mar i cel” i “El Mikado”; així com les sèries televisives “Oh, Europa!”, “Oh, Espanya!”, “La memòria dels cargols”, i “Psico-express”, les quals va coprotagonitzar i alhora va participar en la confecció del guió. Recentment ha dirigit “El Llibertí” i els musicals “Boscos Endins” i “Aloma” i ha dirigit la sèrie “La Sagrada Família” per a TV3, la qual ja s’ha estrenat a la Televisió de Catalunya./

J Xasqui i Toni Ten

Direcció Musical


Representen els directors i productors ideals per aquest musical, tant per la seva formació musical (estudien piano clàssic en el conservatori) i per la seva col.laboració i gestió en produccions comercials com “Operación Triunfo”. Al 1988 van decidir crear Ten Productions, una productora musical de grans equipaments.
Després de 6 anys de col.laboració amb “Operación Triunfo” han produït àlbums a diversos participants, que actualment són reconeguts en l’àmbit comercial: Bustamante, Rosa, Joan Tena,Gisela.. També han treballat amb artistes de diferents estils: David Bisbal, Santana, Malú, Sonia i Selena... Han produït en 5 ocasions les cançons representades a Eurovisión. Les seves produccions apareixen en les compilacions d’estiu més venudes i s’han editat en més de 30 països.
A la televisió col.laboren en la producció musical de: “Operación Triunfo” (6 edicions), “Lluvia de Estrellas”, “Eurojunior”, “Factor X”, “Vivo Cantando”, “La Paranoia Semanal”, “Polònia” (TV3), “Crackòvia” (TV3), “La Marató” (TV3), “Ventdelplà” (Sèrie de TV3), “Cambio de Clase” (Disney Channel), “Los Mejores Años de Nuestra Vida”, “Buscant La Trinca” (TV3), “La Escobilla Nacional”, “Cántame una canción”. Acaben de produïr l’últim treball del grup de rock català “La Porta dels Somnis”.

Cristina Allande

Direcció Coreogràfica


Directora artística i coreogràfica de nombroses gales, musicals produccions pròpies. Gran amant de la dansa clàssica, el jazz i els musicals, Cristina Allande s’ha format en centres de gran prestigi de diverses ciutats europees, com ara Viena, Londres, París, Montecarlo, Stuttgart, Barcelona i Madrid. Es va titular en dansa clàssica a la Royal Academy of Dance de Londres i va aconseguir el Teaching certificate amb un nivell d’excel·lència. La seva tenacitat, el seu gust per la perfecció i les coses ben fetes i el seu talent natural han estat alguns dels requisits per tal que hagi ideat més d’un miler de coreografies representades en diferents espais d’àmbit nacional i en televisions estatals. Cristina ha estat guanyadora de diversos premis en concursos de jazz i coreogràfics, ha estat convidada com a membre del jurat en diferents concursos nacionals en el món de la dansa. És membre de l’Associació de Professionals de Dansa de Catalunya i coordinadora de diversos càstings nacionals. L’any 1986 va iniciar el seu particular somni: crear un centre de dansa professional, un espai diàfan i perfectament dissenyat per acollir totes les disciplines. Actualment Ritme dansa compta amb un equip de coreògrafs professionals especialitzats en les diferents modalitats de dansa. Tanmateix, molts dels seus alumnes han format i formen part de musicals i espectacles de gran renom.

Alfons Flores

Escenografia i Projeccions


Va començar la seva trajectòria professional com escenògraf al 1978 en el grup GAT de l’Hospitalet, del que fou cofundador. El seu treball engloba escenografies per al teatre, musicals, òperes i grans esdeveniments, col•laborant entre d’altres, amb directors com Calixto Bieito y Àlex Ollé (Fura del Baus), i estrenant a Barcelona, Madrid, Londres, Berlín, Bruselas, Stuttgartt, Buenos Aires, Lyon, Milano, etc.
Actualment està preparant les òperes Oedipe e ll Duca d’Alba. Ha estat reconegut amb el Premi de la crítica de Barcelona de 1996, 1998 i 2009 i amb el Premi de la crítica de Dublín del 2000

Albert Faura

Disseny Llum


Va estudiar a l’Institut del Teatre de Barcelona com a il•luminador i va realitzar un curs internacional d’il•luminació organitzat pel British Council a Londres. Ha treballat amb directors com: Núria Espert, Adolfo Marsillach, Josep M. Flotats, Nicolas Joel, Rafel Duran, Sergi Belbel, Alfredo Arias, Ferran Madico, Frédérico Alagna, Rosa Novell, Jordi Saball, Josep Mª Mestres, Joan Font, Frederic Amat, José Antonio Gutiérrez, Joan Ollé, Gilbert Deflo, Marco Antonio Mareli, o Bigas Luna, entre altres.
Entre els seus últims treballs teatrals es troben: Delicades (dir. Alfredo Sanzol), El Encuentro de Descartes con Pascal joven (dir. Jena Claude Brisville), Hamlet (dir.Oriol Broggi), Qué, el musical (dir. Angel Llácer i Manu Guix), La Plaça del Diamant (dir. Toni Casares), Com pot ser que t’estimi tant (dir. Javier Daulte), Stalin (dir. J.M Flotats), El Dúo de la Africana (dir. Xavier Albertí), En Pólvora (dir. Sergi Belbel), Pels Pèls (dir. Abel Folch), Tenesse (dir. Xavier Albertí) o Vells Temps (dir. Rosa Novell).
Ha realitzat recentment il•luminacions d’òperes com Le Compte Ory (dir. Lluís Pascual), Les mil i una nits (dir. Joan Font), La Flauta Màgica (La Fura dels Baus) o La Verbena de la Paloma (Festival Int. De Música i Dansa de Granada), entre altres. Ha obtingut premis butaca pels espectacles Dissabte, diumenge i dilluns (TNC) i La Dama Enamorada (TNC), premis Max per Faust Versió 3.0. (La Fura dels Baus) i Arte, i premis de la Crítica de Barcelona per Faust Versió 3.0 (La Fura dels Baus) i Maria Rosa (dir. Rosa Novell).

Josep MªRiera

Disseny So


La seva trajectòria professional comprèn més de 21 anys en el món del teatre, rock&roll, festivals i docència, tant en mòdul de grau superior de so i enginyeria d’imatge i so. Especialitzat en direcció tècnica, enginyer de sistemes i tècnic de banda de FOH.
Des de 1994 es director tècnic de l’empresa “Ready So i Llums” i ha participat en nombrosos festivals com al BAM-Mercè durant sis anys seguits, La Nit de Montjuïc, el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, entre d’altres. I ha treballat per bandes i artistes nacional i internacionals com: Jaume Sisa, Los Sencillos i Miqui Puig & Conjunto Electrico, Raimundo Amador, Rosendo, Tequila, Los Mustag, Los Sirex, Los Dialos, Azucarillo Kings, Lolita, Niña Pastori, Ecos del Rocio, Los Pecos, La Frontera, Baron Rojo, Mikel Erentxun, Juaquin Cortès, James Hunter, Chic Korea, The Waylers, entre d’altres.

Miryam Ibáñez

Vestuari


Va iniciar els seus estudis de diseny i moda a Goymar i estudis d’Art a l’escola d’Arts aplicades La Llotja.
Va continuar formant-se a Berlín a teatres com “Shaubühne” i “ Theater des Western” i series per a la televisió com “ Max Wolkestein” i “ Winnetou”.
Compta amb més de 10 anys d’experiència en publicitat, amb anuncis com Mercedes, Toyota , BMW , Mango , C&A, Adolfo Domínguez , canal arte , Codorniu , Lotería de navidad , Nokia i Movistar. I més de 15 anys en obres de teatre com “Susie”, “No pido nada excepto tiempo soleado”, “Esthétic Paradise”, “Last Chance”, “ En defensa dels mosquits albins” ,”Germanes “ ,
“Boulevard “ i “3 Dones i un llob “ de Cárol López i “ El jardín prometido”, “La expresión” i “Peso cero” de Isabel Díaz.
També figurinista a series de televisió com “La sagrada Familia “( 1ª temporada , tv3) y “ Gavilanes “ (antena 3 ) i figurinista a les películes “ Germanes” de Cárol López y “ Los pelayos” de Eduard Cortés i col•laboració a les películes “ Imagining Argentina “ de Christopher Hampton , “ Der schuh des Manitu “ de Michael ( Bully ) Herbig , “ the kiss of the bear “ de Sergei Bodrov, “ Die letzte fiesta “ de Peter Weltz.

Miquel Periel

Càsting i Ajudant de direcció


Ha estudiat a l’Institut del Teatre de Barcelona, a l’Escola de Teatre de Sants i al conservatori del Liceu. L’any 1969 funda la companyia amateur i independent Matriu-2, en la qual va estar durant cinc anys. L’any 1975 actua a Macbeth dirigit per W. Layton, a Terra baixa dirigit per J. Montanyès i a Ismena mía (J. Melendres). Durant aquest temps combina el teatre amb el seu treball professional en una companyia d’assegurances en la qual ocupa un lloc de molta responsabilitat. En el Grec 76 treballa en l’espectacle El bon samarità (Ll. Pascual, P. Planella i F. Puigserver), i més tard és un dels protagonistes de Mar i Cel de Guimerà (amb la direcció de J. Ll. Bozzo).
El mes d’abril del 1977 entra com a actor-col•laborador al Teatre Lliure de Barcelona amb l’obra La cacatua verda d’A. Schenitzler i decideix deixar el seu treball executiu per dedicar-se plenament al teatre. Participa en diversos curtmetratges i forma part de l’equip d’animació al carrer de la temporada Grec 77 sota la direcció de Frederic Roda. Aquell mateix estiu ingressa a la Companyia Dagoll Dagom per participar a No hablaré en clase. Des de llavors ha actuat amb la companyia a Antaviana (1978), La nit de Sant Joan (1981), Glups! (1983), El Mikado (1986), Mar i Cel (1988), Flor de nit (1992); i com a ajudant de direcció d’Historietes, T’odio, amor meu, Pigmalió, Els Pirates, Cacao, Poe i La Perritxola.. També ha participat en l’elaboració dels guions, la dramatúrgia i en l’equip de direcció de tots els espectacles de la companyia.
Ha treballat per a la televisió a Genuïnament amarg, Tres estrelles, Arnau, Oh, Europa!, Oh, Espanya!, Lo + plus, La memòria dels cargols i Psico-express.

Anna Rosa cisquella

Producció Executiva


La seva vocació teatral es desvetlla a l’edat de 5 anys amb les funcions de fi de curs de l’escola. Quan acaba el Batxillerat ingressa a l’Escola del teatre de l’Orfeó de Sants, on va estar durant tres anys. L’any 1974 va actuar a Les Troianes, d’Eurípides-Sartre (J. Ll. Bozzo) i el 1975 a La setmana tràgica de Ll. Pascual. Paral•lelament va estudiar Història a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’any 1975 va ingressar a la companyia Els Joglars amb l’espectacle Alias Serrallonga amb què fa diverses gires per tot Espanya i Amèrica del Sud. Intervé també en la sèrie infantil de televisió La Odissea, també amb Els Joglars. El 1977 va fer Crack, o la irresistible caiguda en vertical del teatre amb l’Assamblea d’Actors i Directors. L’any 1977 va entrar a Dagoll Dagom per actuar a No hablaré en clase i a partir d’aquest moment s’incorpora com a actriu i membre de l’equip de direcció. Després de Glups! (1985) va deixar l’actuació per dedicar-se a la dramatúrgia i a la coordinació dels diferents aspectes artístics, tècnics i a la producció executiva de Dagoll Dagom.
Des de 1986 és també Coordinadora General de l’empresa 3XTR3S, gestora i programadora del Teatre Victòria i del Teatre Poliorama, ambdós de Barcelona. Actualment, ha assumit la presidència de CIATRE.