COP de ROCK MUSICAL DAGOLL DAGOM TEATRE VICTORIA RITME DANSA TEN PRODUCTIONS


Ara sona: Llenca't.

COMPANYIA
Roger Berruezo

Roc


Nascut el 29 d'octubre de 1985 a Maçanet de la Selva, Girona. Es trasllada a Barcelona als 18 anys per estudiar disseny gràfic i un any més tard, deixa aparcat l’ordinador per entrar en el món de la comèdia musical a l’escola Coco Comín. Al poc temps, inicia la seva carrera professional als escenaris com un dels protagonistes de Què, el nou musical, d’Angel Llàcer, Manu Guix i Àlex Mañas i seguidament protagonitza la gira'09 del musical Hoy No Me Puedo Levantar. El mateix any, al Teatre Lliure, El fascinant noi que treia la llengua mentre feia manualitats amb Albert Espinosa i a principis de 2010 comença la seva carrera televisiva a Aguila Roja (TVE) i Gavilanes (Antena3) i cinematogràfica, a la pel·lícula de Ventura Pons, Mil cretins.


Mariona Castillo

LlunaNascuda a Barcelona el 1983. Diplomada en Performing Arts Music per l'Universitat de Paul McCartney, LIPA, amb menció d'honor. Estudia teatre musical a l'Escola Memory i Eòlia. Protagonitza musicals com Mamma Mia! (Madrid i Barcelona), Què, el nou musical o El Projecte dels Bojos. En cinema, intervé en Aro Tolbukhin d'Agustí Villaronga, i en la La Ratjada. En televisió, participa a les sèries Temps de Silenci, Majoria Absoluta, i La Sagrada Família. Més recentment ha estat una de les entrenadores vocals i escèniques del programa Operación Triunfo, Tele5. A més del seu propi disc Papallona a la teva mà, participa en nombrosos projectes musicals, que compagina amb la gestió del centre de creació contemporània NunArt, i l'estudi i docència de la tècnica vocal Voice Craft (EVTS)"


Jofre Borràs

RamonNeix a Tarragona el 27 de Novembre de 1977. Es forma a l’Ecole Philippe Gaulier de Londres i actualment estudia quart de dramatúrgia i direcció a l’Institut del Teatre de Barcelona. Pel que fa al teatre, ha participat a El Llibertí 3xtr3s, Sotinho El Terrat, Cacao i Nit de sant Joan de Dagoll Dagom i Bernadeta Xoc TNC, entre d’altres. L’any 2000 rep el Premi Actor revelació als XVIII Premios Ercilla de Bilbao per la interpretació a Cacao. En televisió ha participat en les sèries de Dagoll Dagom La Sagrada familia i Psico-Express, Jet Lag de les T de Teatre, Ventdelplà i El cor de la Ciutat entre d'altres.


Albert Martínez

PauNascut a Girona l´any 1975, s’inicia en el paper protagonista al musical Notre-dame de París (Barcelona-2001) i actua també amb Capella Sixtin amb l’espectacle Canta tú!!!. Del 2006 al 2010 participa a Grease, el musical de tu vida (Barcelona, Madrid i gira) continuant a 40, el musical (2010). L’any 2007 posa la veu cantada al Ratoncito Pérez, musical de FILMAX. Llarga experiència en el món musical edita dos discs sota el pseudònim d´"ERIK": "El camí del laberint" (Barcelona-1999) i "Anaïs" (París-2003). Canta com a solista en diferents orquestres com la "Big Bang Band", "Los Hermanos de Rocco“ (2000-2011) i "Tributte ABBA“ (2008-2011). El 2007 Participa a "LA MARATÓ" de TV3 amb un tema de "Grease". En televisió intervé a El cor de la Ciutat, de TV3 (2009).


Paula Vives

NúriaNascuda a Barcelona l’any 1987, va debutar per primera vegada en televisió als disset anys com a personatge a la sèrie televisiva El Cor de la Ciutat, de TV3, on va treballar durant els primers 5 anys de la seva carrera. Durant aquests anys, va compaginar la televisió i el teatre, amb obres com El Llibertí, dirigida per Joan Lluís Bozzo, fent temporada al teatre Poliorama i un any de gira per tot Catalunya. Posteriorment ha fet diverses aparicions i personatges en curts i llargmetratges, així com sèries -Xtrems, Morir cada día, Gavilanes, La Síndrome de Cacareco, La Sagrada Família, Otoño o Macià contra Companys. Ha estudiat música, dansa, interpretació i cant, i es va estrenar al teatre musical amb Un Cau de Mil secrets, de El Musical més Petit 2. Actualment està estudiant segon de Sociologia a la Universitat de Barcelona, compaginant-ho amb els estudis artístics.


Ona Pla

JúliaNeix a Barcelona el 8 de juliol del 1983, on realitzarà els seus estudis artístics d’interpretació i musicals. La seva carrera teatral comença ben aviat participant en diferents espectacles entre els quals destaquen: Què, El nou musical d’Alex Mañas i Àngel Llàcer al 2008-09 i Hoy No Me Puedo Levantar fent diferents personatges 2009-2010. A TV, intervé en diferents programes com ¿Y tu Bailas? TVE, Somni d’una Nit d’Estiu, TV Menorca, 3xl o Crackòvia, TV3. En cinema, participa en Habitación 21 (Prod. Boolab), diecció. Roger Gual i Steve Green. Curt. (2010) o Barcelona Ciutat Neutral (Prod. Prodigius cinema / TVC) sota la direcció de Sònia Sánchez. Minisèrie (2010)


Llorenç Santamaria

LuardEntre 1966 i 1970 lidera el grup de rock mallorquí Z-66. A partir de 1970 inicia la seva carrera musical com a solista, i el 1971 edita el seu primer disc senzill: Canto a l'amor. L'èxit definitiu arriba el 1976, quan aconsegueix dos números 1 amb temes romàntics: Para que no me olvides i Si tu fueras mi mujer, i l’any 1978 amb LP “Quiero ser una estrella de rock & roll“. En cinema, participa com a actor en algunes pel·lícules com ara Barrios Altos o Crónica sentimental en rojo, “Pa D‘àngel" (Bellmunt), “Ensalada Beaudelaire" (l.Pomes) i també en algunes sèries televisives. El1985 retorna al món musical amb el disc en llengua catalana Entre cella i cella. Ja al 1995 edita Cor de Rock & Roll, i al 2000 “Natural“. En ràdio, col·labora als programes Fet a Barcelona i Realitat Virtual, tots dos de l'emissora catalana COM Ràdio. En televisió és presentador del concurs de grups musicals a TV3 Èxit (2009) i a televisions autonòmiques “Compactdyc" (2008). Durant l'estiu de 2002 va dirigir el programa Al voltant d’es bergant a la mateixa emissora. Darrerament participa en el musical Illamor sobre cançons d’en Tomeu Penya.


Mònica Vives

PilarNascuda a Mataró. En televisió, participa a la sèrie Més Dinamita (TV3, Dir. El Tricicle). En els seus 12 anys de carrera en teatre musical destaca: Mamma Mia! com a ALI (Teatro Lope de Vega, Madrid; BTM, Barcelona; i gira espanyola); Fama, El Musical com a MABEL (gira i Teatre Apolo, Barcelona); Porter Paradís com a ELSA (Versus Teatre); RENT com a SWING i cover de MAUREEN i JOANA (Teatre Principal, Barcelona, gira i Teatro Coliseum, Madrid). Ha estudiat a l‘Escola Memory, Aula de Teatre de la UAB, Escola de dansa Gemma Bartra, entre d’altres. Cant: tècnica Voice Craft amb Helen Rowson. També és monitora certificada per Peak Pilates en Reformer, Mat i Cadillac.


Miquel Malirach

JoanNascut el 25 d’agost de 1978 es gradua en art dramàtic a l’escola El Galliner (2000-04). Participa en diferents obres de teatre, com Vida Privada i El duo de la africana dirigides per Xavier Albertí, Cançó d’amor i guerra al teatre Romea, The backroom dirigida per Xavier Pujolràs, entre moltes altres. També és la veu de segadors a La casa de Bernarda Alba amb direcció de Lluís Pascual al Teatre Nacional de Catalunya. En música, ha estat component de diferents formacions, entre elles l’orquestra Costa Brava. I en televisió El cor de la ciutat de TV3 en diferents capítols.


Eva Espejo

Berta, CíntiaNascuda a Lleida al 1987, és titulada com a ballarina i “teacher” per la Royal Academy of Dance de Londres i en comèdia musical, també guanyadora del primer premi del jurat en estil clàssic individual de la Beca Mercè Mor 2007. En televisió, actua al programa de TV3 El català de l’Any. Ha sigut presentadora del programa Festes i Tradicions de La Manyana Televisió i ballarina en diferens spots publicitaris i videoclips.


Íngrid Domènech

Presentadora, IvetNatural de Sabadell, nascuda l'11 d'agost de 1985, comença a ballar als 4 anys a l'escola de dansa "Ritme“ on cursa Royal Academy of Dance i segueix la seva formació a l'escola Carles Ibáñez i Coco Comín, on es diploma en Teatre musical. Participa en múltiples obres, com Fama, el musical o Oliver Twist, entre d’altres. Diverses participacions en TV3 i ballarina en espots publicitaris. Coreògrafa de videoclips i minisèries per a televisió (Baronesa Thyssen) exerceix de professora de Dansa Clàssica, Jazz, Claqué i Espanyol.


Ana Escrivá

Elena, mosso d’esquadraNascuda a València el 6 de Desembre de 1988. Des de petita sent una gran vocació per la música, i començar amb la dansa Clàssica i Espanyola als 6 anys, a la Royal Academy of Dance. Estudia Teatre musical, i es titula en Dansa Jazz a l’escola de Dansa “Show Dance Studio” a Londres a l’escola Pinneaple completa els seus estudis. En teatre musical, cal destacar la seva intervenció com a Ballarina de 40 el musical (Barcelona) Temporada 2010-2011.


Jorge Velasco

Marc i RocDiplomat en teatre musical per "L'institut de dansa i comèdia musical Coco Comín" es continua formant com actor a l’ Actors Workshop de Barcelona i amplia els seus coneixements de dansa al Broadway Dance Center de Nova York. Protagonitza el musical Blancanieves Boulevard (Premi Gran Via al millor musical 2010) i participa a “Grease ,el musical de tu vida” (Barcelona i Madrid). En televisió intervé a les sèries “Gavilanes” “Aguila Roja” i Casi Angeles (Argentina)


Nico Baumgartner

Productor, CharlieNeix a Palma de Mallorca l'any 1980. La seva formació artística comença a Barcelona a Memory, Aules i Varium. A Madrid, a La Central de Cine i La Base. Ha participat als musicals MAMMA MIA! (Eddie), Monthy Python's SPAMALOT (Ensamble/cover Sir Robin i Historiador), dirigit per TRICICLE, l'espectacle infantil COLORES, i FRÀGIL, taller musical de creació. Col.labora a RENT Concierto Benéfico com a solista de Tiempos de Amor. Al cinema, participa a XTREMS (Xano jove), dirigit per Abel Folk i Joan Riedweg i a la televisió, a AMAR EN TIEMPOS REVUELTOS (Esteban) i spots publicitaris nacionals i internacionals.


Jordi Perramón

Jon, mosso d’esquadraBarceloní especialitzat en dansa urbana i Hip-Hop format nacional e internacionalment en diferents escoles com: S-tudio, Tribu Urbana, Conservatori Laie (BCN) i Debbie Reynolds, Edge, Mil.lenium (Los Angeles). Professor i coreògraf de Hip-hop, comercial dance en diferents companyies i escoles. Participant de la selecció espanyola de Hip-hop al mundial celebrat a EE.UU 3 anys consecutius. Ha treballat com a ballarí professional amb les companyies Quality, Just a pleasure, i De Vertigo, participant en diferents espectacles i televisió "Snap hip hop dance Festival" (Barcelona), Showtime (París), HipHop international (Itàlia), Fama a Bailar (cuatro), Cosmobelleza (Barcelona), Scketch a Cracòvia (TV3), 40 el Musical (Barcelona).


Pablo Ibáñez

NarcísNascut a Barcelona, es forma de la mà de Sandra Billbe en la companyia Happy Day Ballet i i a l'escola Coco Comín. També estudia a la West Lake Seattle (U.S.A) les disciplines de contemporani i ballet i rep formació en tècnica vocal. En l'àmbit professional destaquen la participació en musicals com ara Hair (Barcelona i València), La Bella y la Bestia (Barcelona) com a titular de Lumiere, Spamalot del Tricicle (Barcelona i Madrid) i Jesucrist Superstar (Madrid). Realitza també obres de dansa com Pere i el Llop i El Trencanous. En cinema forma part de la pel·lícula Cheeta Girls 2 de Disney.


<