Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d’Espanya, l’informem que aquesta pàgina Web és propietat de DAGOLL DAGOM, S.A., amb domicili al carrer Consell de Cent, 240 Principal 2a (08011) Barcelona, amb C.I.F. nº A58042557 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Llibre 5872, Volum 6590, Secció 2ª, Foli 36, Full 78686, inscripció 1a.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns a l’ e-mail: info@dagolldagom.com, o en el telèfon 93 451 72 06.

El domini d’Internet www.dagolldagom.com constitueix el lloc Web de la societat DAGOLL DAGOM, S.A. que té com objecte la producció d’espectacles artístics.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament.

L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i d’operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL


Els textos (informacions, conceptes, opinions i altres anàlegs) i elements gràfics (disseny, logotips, codi font i altres anàlegs) són propietat de DAGOLL DAGOM, S.A. o de tercers als que s’hagin adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. En aquest sentit, es constitueixen com a obres protegides pel conjunt de la regulació espanyola i comunitària en l’àmbit de la propietat intel·lectual, tot conforme al Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual i la resta de normativa aplicable.

L’usuari únicament té dret a un ús privat de les mateixes, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de DAGOLL DAGOM, S.A. i/o el titular dels drets per a modificar-les, reproduir-les, explotar-les, distribuir-les o per a qualsevol dret que pertanyi al seu titular.

Al marge de l’anterior, queda especialment prohibit:

– La presentació d’aquesta pàgina Web dins del marc d’una altra diferent que no pertanyi a DAGOLL DAGOM, S.A. mitjançant la tècnica denominada “framing” a no ser que es disposi del consentiment exprés i per escrit de DAGOLL DAGOM, S.A..

– La inclusió d’una imatge difosa al Web en una pàgina o base de dades, que no pertanyi a DAGOLL DAGOM S.A. mitjançant la tècnica denominada “in line linking” si no es disposa de l’autorització expressa de DAGOLL DAGOM, S.A..

– L’extracció i ús d’elements de la pàgina Web que causin o puguin causar un perjudici a DAGOLL DAGOM, S.A. conforme a les disposicions del Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual i la resta de normativa aplicable.

- DAGOLL DAGOM, S.A. haurà d’autoritzar expressament l’establiment de links d’hipertext (hipervincles) en d’altres pàgines web que es dirigeixin a la pàgina d’inici d’aquest Web o a qualsevol altra pàgina interna d’aquesta, sempre que les corresponents pàgines apareguin en una finestra completa i sota les direccions electròniques pròpies de la mateixa.

- L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s’autoritza exclusivament a permetre l’accés, quedant prohibit en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Tanmateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a un a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de DAGOLL DAGOM, S.A..

- Tots els noms comercials, marques o signes distintius, logotips, símbols, marques mixtes, figuratives o nominatives que apareixen en aquesta pàgina Web pertanyen a DAGOLL DAGOM, S.A. o disposa, prèvia autorització, del dret d’ús sobre les mateixes i es troben protegits per la legislació vigent al respecte.

- Els drets no expressament concedits anteriorment queden reservats a DAGOLL DAGOM, S.A. o en el seu cas a tercers col·laboradors.

B. CONDICIONS D’ACCÉS


L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, DAGOLL DAGOM, S.A. es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre previ de l’usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en la Web, amb fàcils indicacions per al seu registre.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’Ús.

L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web, per procediments distints als estipulats en les presents condicions d’ús, i si escau, en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites a les quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que DAGOLL DAGOM, S.A., queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines Web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari.

DAGOLL DAGOM, S.A. es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS


La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de DAGOLL DAGOM, S.A., que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell.

DAGOLL DAGOM, S.A. assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’Usuari pugui facilitar a través de la nostra pàgina Web.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis de la nostra pàgina Web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de DAGOLL DAGOM, S.A., titular i responsable del mateix.

L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals:

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, y només estan obligats a facilitar-nos-les quan el tractament de dades sigui necessari per a complir amb les finalitats legítimes de l’entitat.

Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per a la qual les sol·licitem.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte.

L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si DAGOLL DAGOM, S.A. ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa.

Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

DAGOLL DAGOM, S.A. es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de Currículums Vitae:

En el cas d’enviar-nos el seu Currículum Vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades personals s’incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu Currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s’ajusta a les nostres necessitats.

Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat en formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs.

Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals:

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, mitjançant escrit signat dirigit a DAGOLL DAGOM, S.A. al carrer Consell de Cent, 240 Principal 2a (08011) Barcelona o mitjançant correu electrònic a la direcció info@dagolldagom.com aportant-nos còpia del seu DNI.

Comunicacions de dades:

DAGOLL DAGOM, S.A. l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o en que l’USUARI ens ho autoritzi expressament.


Seguretat de les seves dades personals:

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que DAGOLL DAGOM, S.A. ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades:

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.
Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que DAGOLL DAGOM, S.A. ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual es van obtenir.

DAGOLL DAGOM, S.A. no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

DAGOLL DAGOM, S.A. pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.

Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades.

D. RESPONSABILITAT


Al posar a la disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’usuari té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina Web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a DAGOLL DAGOM, S.A. per qualsevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets.

DAGOLL DAGOM, S.A. queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com, no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaços a altres websites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos.

DAGOLL DAGOM, S.A. queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’ incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privadesa, o qualssevol altra reclamació per l’ incompliment de la legislació vigent.

L’usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L’usuari és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra pàgina Web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de la província de la ciutat on es troba la seu central, a dalt indicada.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina Web pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades.

Consell de Cent, 240 Principal, 2a 08011 Barcelona
Tel.
+34 93 451 72 06
Fax.
+34 93 323 55 31
info@dagolldagom.com